Frutti

Blog photo of the Frutti logo
Qeveria e Kosovës ka hapur Fondin për Siguri, ku kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka bërë thirrje që të dhurohen donacione në mënyrë që të përdoren për sigurinë shtetërore.

“Frutti” ka shkruar se është një lajm i mirë për ushtrinë tonë të ndërtuar nga sakrificat shekullore. Kompania ka ardhur me këtë deklaratë:

” Hapja e Fondit të Sigurisë në Republikën e Kosovës, është një lajm i mirë për ushtrinë tonë të ndërtuar nga sakrificat shekullore. Kompania jonë “Frutti”, ka qëndruar dhe do qëndrojë gjithmonë në krah me sigurinë e të gjithëve, e veçmas në shtytjen e madhe që i duhet Ushtrisë së Kosovës.

10.000 EURO nga Frutti, me dashuri dhe respekt për Ushtrinë më të mirë në botë. 🇽🇰 “

Të tjera...

View all
en_USEN
Shopping Cart 0

No products in the cart.