Frutti

Frutti – Cranberry 1L

In stock

The fruit composition of cranberry juice is 20%.

Ingredientswater, cranberry juice (from cranberry juice 11%), grape juice (from concentrated grape juice 9%), sugar, citric acid (as acidifier), blueberry flavor.

No preservatives. Pasteurized.

Quantity information

Piece/Pack – 12, Package/Pallet – 60, Piece/Pallet – 720

Barcode – 3900167230395

Compare
 • Shendeteshme
  Me Shëndet
  Minerale dhe Vitamina!
 • QualityG
  Kaulitative
  Kualiteti dallohet në shije
 • Duaje
  Duaje tënden
  100% e Kosovës
Na kontaktoni këtu:
Reçan PN Prizren, 23000 Kosova
(+383) 44 100 393

Boronicë e kuqe 1L

The fruit composition of cranberry juice is 20%.

Ingredients: ujë, lëng boronice e kuqe (nga lëngu i koncentruar i boronicës së kuqe 15%), koncentrat molle 5%, sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik dhe aromë shtogu.

No preservatives. Pasteurized.

Product usage

For the perfect experience Frutti recommends:

Shake well before use.

After opening store in fridge.

Date of use 12 months.

Expiry date marked on the packaging.

Quantity information

Piece/Pack – 12, Package/Pallet – 60, Piece/Pallet – 720

Barcode – 3900167230395

en_USEN
Shopping Cart 0

No products in the cart.