Frutti

Dredhëz

Të gjitha lëngjet e dredhëzave.

 • Frutti – Lëng Dredhëze 1L

  Përbërja frutore e lëngut të dredhëzës është 40%.

  Përbërësit: ujë, pure dredhëze (15 %), pure molle (13%), lëng rrushi (nga lëngu i koncentruar i rrushit 12%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë dredhëze, xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230814

 • Frutti – Lëng Dredhëze 250ml

  Përbërja frutore e lëngut të dredhëzës është 40%.

  Përbërësit: ujë, pure dredhëze (15 %), pure molle (13%), lëng rrushi (nga lëngu i koncentruar i rrushit 12%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë dredhëze, xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230357

 • Frutti – Lëng Dredhëze 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të vishnjës është 30%.

  Përbërësit: Dredhëz, ujë, sheqer vitamin C, B, acid limoni dhe minerale.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230555

 • Frutti – Lëng Dredhëze 200ml

  Përbërja frutore e koncentratit të dredhëzës është 20%.

  Përbërësit: Nektar dredhëze, molle dhe rrushi i përgatitur nga pureja e dredhëzes 20%, pure molle 15%, koncenrat i rrushit 15%, ujë, sheqer, acid citric, arome natyrale dhe stabilizator.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230951

Shopping Cart 0

No products in the cart.

Sort by: