Frutti

200ml

 • Frutti – Lëng Pjeshke 200ml

  Përbërja frutore e lëngut të pjeshkës është 27%.

  Përbërësit: Nektar pjeshke dhe molle i përgatitur nga koncentrati i pures së pjeshkës 27%, koncentrat i mollës 15% dhe pure molle 10%. Ujë, sheqer, acid citric dhe acid askorbik, stabilizator( xanthan) dhe aroma natyrale.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230968

 • Frutti – Lëng Vishnje 200ml

  Përbërja frutore e lëngut të vishnjës është 18% vishje dhe 10% rrush.

  Përbërësit: Nektar Vishnje e Rrushi i përgatitur nga lëngu i koncentruar i vishnjes 18%, lëngu i koncentruar i rrushit 10% si dhe pure vishnje 2%. Uje, sheqer, acid citric, arome natyrale.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230944

 • Frutti – Lëng ACE 200ml

  Përbërja frutore e lëngut multivitamin është 25% koncentrat portokalli dhe 5% karrote.

  Përbërësit: Lëngu i koncentruar i portokallit 25% dhe pure karrote 5%. Ujë, sheqer, acid citric, acid askorbik dhe stabilizator.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230937

 • Frutti – Lëng Boronice 200ml

  Përbërja frutore e lëngut të boronicës është 20%.

  Përbërësit: Nektar boronice dhe rrushi i përgatitur nga lëngu i koncentruar i boronicës dhe lëngu i koncentruar i rrushit. Ujë, sheqer, acid citric dhe aroma natyrale.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167231002

 • Frutti – Lëng Dredhëze 200ml

  Përbërja frutore e koncentratit të dredhëzës është 20%.

  Përbërësit: Nektar dredhëze, molle dhe rrushi i përgatitur nga pureja e dredhëzes 20%, pure molle 15%, koncenrat i rrushit 15%, ujë, sheqer, acid citric, arome natyrale dhe stabilizator.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230951

 • Frutti – Lëng Molle 200ml

  Përbërësit: I përgatitur nga lëngu i koncentruar i mollës me shtesë të vitaminës C dhe pa shtesë sheqeri.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230999

 • Frutti – Lëng Portokalli 200ml

  Përbërësit: I përgatitur nga lëngu i koncentruar i portokallit me shtesë të Vitamin C.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230982

Shopping Cart 0

No products in the cart.

Sort by: