Frutti

250ml

 • Frutti – Lëng Dredhëze 250ml

  Përbërja frutore e lëngut të dredhëzës është 20%.

  Përbërësit: ujë, pure dredhëze (10 %),  pure molle (7%) , lëng rrushi (nga  lëngu i koncentruar i rrushit 3%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë dredhëze, xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230357

 • Frutti – Lëng Molle 250ml

  Përbërja frutore e lëngut të mollës është 16%.

  Përbërësit: ujë, lëng molle 16%( nga lëngu i koncentruar i molles)sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues), aromë.

  I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230302

 • Frutti – Lëng ACE 250ml

  Përbërja e lëngut multivitamin është 12% frutore dhe 3% perimore.

  Përbërësit: ujë, lëng frutash (nga lëngjet e koncentruara të frutave) (12%), Pure karrote (3%), sheqer, acid citrik (si acidifikues),

  acid askorbik (antioxidues), Xanthan.

  I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230340

 • Frutti – Lëng Pjeshke 250ml

  Përbërja frutore e lëngut të pjeshkës është 20%.

  Përbërësit: ujë, pure pjeshke (nga purea e koncentruar e pjeshkes) (15%), Pure molle (5%), sheqer, acid citrik (si acidifikues),

  acid askorbik (si antioxidues), Xanthan dhe aromë.

  I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230296

 • Frutti – Lëng Portokalli 250ml

  Përbërja frutore e lëngut të portokallit është 20%.

  Përbërësit: ujë, lëng I koncentruar I Portokallit (20%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (si antioxidues), Xanthan dhe aromë.

  I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230333

 • Frutti – Lëng Vishnje 250ml

  Përbërja frutore e lëngut të vishnjës është 15%.

  Përbërësit: ujë, lëng vishnje ( nga lëngu i koncentruar i vishnjes) (15%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë.

  I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230319

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.

Sort by: