Frutti

330ml

 • Frutti – Çaj i ftohtë 330ml

  Përbërja frutore: 2%

  Përbërësit: ujë, koncentrat çaji i pjeshkes (2%) ,sheqer, acid citrik (si acidifikues),acid askorbik (antioxidues) dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230234

 • Frutti – Lëng Boronice 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të boronicës është 13%.

  Përbërësit: ujë, lëngë boronice (lëngu i koncentruar i boronicës 7%), lëngë rrushi (lëngu i koncentruar i rrushit 6%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), xanthan dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230289

 • Frutti – Lëng Dredhëze 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të dredhëzës është 20%.

  Përbërësit: ujë, pure dredhëze (10 %), pure molle (7%), lëng rrushi (nga lëngu i koncentruar i rrushit 3%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë dredhëze, xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230555

 • Frutti – Lëng Molle 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të mollës është 16%.

  Përbërësit: ujë, lëng molle 16% (nga lëngu i koncentruar i molles)sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues), aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230210

 • Frutti – Lëng Multivitamin 330ml

  Përbërja frutore: 12% dhe 3% perime.

  Përbërsit: ujë, lëng frutash (nga lëngjet e koncentruara të frutave) (12%), pure karrote (3%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues), xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230227

 • Frutti – Lëng Pjeshke 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të pjeshkës është 20%.

  Përbërësit: ujë,pure pjeshke (nga purea e koncentruar e pjeshkes 15%), pure molle (5%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues), xanthan dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230548

 • Frutti – Lëng Portokalli 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të portokallit është 20%.

  Përbërësit: ujë, lëngë i koncentruar i portokallit 20%, sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), xanthan dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230326

 • Frutti – Lëng Vishnje 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të vishnjës është 15%.

  Përbërësit: ujë, lëng vishnje ( nga lëngu i koncentruar i vishnjes 15%)sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230203

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.

Sort by: