Frutti

ACE

 • Frutti – Lëng ACE 200ml

  Përbërja frutore e lëngut multivitamin është 25% koncentrat portokalli dhe 5% karrote.

  Përbërësit: ujë, koncentrat portokalli 25%, pure karrote 5%, sheqer, acid citrik, acid askorbik, xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230937

 • Frutti – Lëng ACE 250ml

  Përbërja e lëngut multivitamin është 12% frutore dhe 3% perimore.

  Përbërësit: ujë, lëng frutash (nga lëngjet e koncentruara të frutave) (12%), Pure karrote (3%), sheqer, acid citrik (si acidifikues),

  acid askorbik (antioxidues), Xanthan.

  I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230340

 • Frutti – Lëng Multivitamin 330ml

  Përbërja frutore: 12% dhe 3% perime.

  Përbërsit: ujë, lëng frutash (nga lëngjet e koncentruara të frutave) (12%), pure karrote (3%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues), xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230227

 • Frutti – Lëng ACE 1L

  Përbërja frutore e lëngut ACE është 20%, dhe 5% përbërje të perimeve.

  Përbërësit: ujë, lëng frutash (nga lëngjet e koncentruara të frutave) (20%), pure karrote (5%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230845

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.

Sort by: