Frutti

Blueberry

 • Frutti – Boronicë 1L

  Përbërja frutore e lëngut të boronicës është 20%.

  Përbërësit: ujë, lëng boronice (nga lëngu i koncentruar i boronicës 11 %), lëng rrushi (nga lëngu i koncentruar i rrushit 9%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë boronice.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230883

 • Frutti – Lëng Boronice 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të boronicës është 13%.

  Përbërësit: ujë, lëngë boronice (lëngu i koncentruar i boronicës 7%), lëngë rrushi (lëngu i koncentruar i rrushit 6%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), xanthan dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230289

 • Frutti – Lëng Boronice 200ml

  Përbërja frutore e lëngut të boronicës është 30%.

  Përbërësit: ujë, koncentrat boronice 20%, koncentrat rrushi 10%, sheqer, acid citric, arome natyrale.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167231002

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.

Sort by: