Frutti

Boronice

 • Frutti – Boronicë 1L

  Përbërja frutore e lëngut të boronicës është 20%.

  Përbërësit: ujë, lëng boronice (nga lëngu i koncentruar i boronicës 11 %), lëng rrushi (nga lëngu i koncentruar i rrushit 9%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë boronice.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230883

 • Frutti – Lëng Boronice 200ml

  Përbërja frutore e lëngut të boronicës është 20%.

  Përbërësit: Nektar boronice dhe rrushi i përgatitur nga lëngu i koncentruar i boronicës dhe lëngu i koncentruar i rrushit. Ujë, sheqer, acid citric dhe aroma natyrale.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167231002

Shopping Cart 0

No products in the cart.

Sort by: