Frutti

Çaj i ftohtë

 • Frutti – Çaj i ftohtë 1L

  Përbërja frutore e çajit të ftohtë është 2%.

  Përbërësit: ujë, koncentrat çaji i pjeshkës 2%, sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues) dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Përdorimi i produktit

  Për eksperiencën perfekte Frutti rekomandon:

  Para përdorimit tundeni mirë.

  Pas hapjes ruajeni në frigorifer.

  Afati i përdorimit 12 muaj.

  Afati i skadimit i shënuar mbi amballazhë.

   

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230890

 • Frutti – Çaj i ftohtë 330ml

  Përbërja frutore: 2%

  Përbërësit: ujë, koncentrat çaji i pjeshkes (2%) ,sheqer, acid citrik (si acidifikues),acid askorbik (antioxidues) dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230234

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.

Sort by: