Frutti

Cherry

 • Frutti – Lëng Vishnje 1L

  Përbërja frutore e lëngut të vishnjës është 20%.

  Përbërësit: ujë, lëng vishnje (nga lëngu i koncentruar i vishnjes 12%), lëng rrushi, (nga lëngu i koncentruar i rrushit 8%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230838

 • Frutti – Lëng Vishnje 200ml

  Përbërja frutore e lëngut të vishnjës është 18% vishje dhe 10% rrush.

  Përbërësit: Nektar Vishnje e Rrushi i përgatitur nga lëngu i koncentruar i vishnjes 18%, lëngu i koncentruar i rrushit 10% si dhe pure vishnje 2%. Uje, sheqer, acid citric, arome natyrale.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230944

 • Frutti – Lëng Vishnje 250ml

  Përbërja frutore e lëngut të vishnjës është 20%.

  Përbërësit: ujë, lëng vishnje (nga lëngu i koncentruar i vishnjes 12%), lëng rrushi, (nga lëngu i koncentruar i rrushit 8%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230319

 • Frutti – Lëng Vishnje 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të vishnjës është 15%.

  Përbërësit: Vishnje, ujë, sheqer vitamin C, acid limoni dhe minerale.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230203

Shopping Cart 0

No products in the cart.

Sort by: