Frutti

Peach

 • Frutti – Lëng Pjeshke 1L

  Përbërja frutore e lëngut të pjeshkës është 50%.

  Përbërësit: ujë, pure pjeshke (nga purea e koncentruar e pjeshkës 30%), pure molle (20%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), xanthan dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230807

 • Frutti – Lëng Pjeshke 200ml

  Përbërja frutore e lëngut të pjeshkës është 27%.

  Përbërësit: Nektar pjeshke dhe molle i përgatitur nga koncentrati i pures së pjeshkës 27%, koncentrat i mollës 15% dhe pure molle 10%. Ujë, sheqer, acid citric dhe acid askorbik, stabilizator( xanthan) dhe aroma natyrale.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230968

 • Frutti – Lëng Pjeshke 250ml

  Përbërja frutore e lëngut të pjeshkës është 50%.

  Përbërësit: ujë, pure pjeshke (nga purea e koncentruar e pjeshkës 30%), pure molle (20%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), xanthan dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230296

 • Frutti – Lëng Pjeshke 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të pjeshkës është 30%.

  Përbërësit: Pjeshkë, ujë, sheqer vitamin C, B, acid limoni dhe minerale.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230548

Shopping Cart 0

No products in the cart.

Sort by: