Frutti

Portokall

 • Frutti – Lëng Portokalli 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të portokallit është 20%.

  Përbërësit: ujë, lëngë i koncentruar i portokallit 20%, sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), xanthan dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230326

 • Frutti – Lëng Portokalli 200ml

  Përbërja futrore e lëngut të portokallit është 100%

  Përbërësit: ujë, koncentrat i portokallit 100%, vitamin C.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230982

 • Frutti – Lëng Portokalli 250ml

  Përbërja frutore e lëngut të portokallit është 20%.

  Përbërësit: ujë, lëng I koncentruar I Portokallit (20%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (si antioxidues), Xanthan dhe aromë.

  I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230333

 • Frutti – Lëng Portokalli 1L

  Përbërja frutore e lëngut të portokallit është 100%.

  Përbërësit: I përgatitur nga lëngu i koncentruar i portokallit.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230876

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.

Sort by: