Frutti

Frutti – Boronicë e kuqe 1L

In stock

Përbërja frutore e lëngut të boronicës së kuqe është 20%.

Përbërësit: ujë, lëng boronice e kuqe (nga lëngu i koncentruar i boronicës së kuqe 15%), koncentrat molle 5%, sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë boronice.

Pa konzervues. I pasterizuar.

Informatat për sasinë

Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

Barcode – 3900167230395

Compare
 • Shendeteshme
  Me Shëndet
  Minerale dhe Vitamina!
 • QualityG
  Kaulitative
  Kualiteti dallohet në shije
 • Duaje
  Duaje tënden
  100% e Kosovës
Na kontaktoni këtu:
Reçan PN Prizren, 23000 Kosovë
(+383) 44 100 393

Boronicë e kuqe 1L

Përbërja frutore e lëngut të boronicës së kuqe është 20%.

Përbërësit: ujë, lëng boronice e kuqe (nga lëngu i koncentruar i boronicës së kuqe 15%), koncentrat molle 5%, sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik dhe aromë shtogu.

Pa konzervues. I pasterizuar.

Përdorimi i produktit

Për eksperiencën perfekte Frutti rekomandon:

Para përdorimit tundeni mirë.

Pas hapjes ruajeni në frigorifer.

Afati i përdorimit 12 muaj.

Afati i skadimit i shënuar mbi amballazhë.

Informatat për sasinë

Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

Barcode – 3900167230395

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.