Frutti

Çaj i ftohtë

Përbërja frutore e çajit të ftohtë është 9%.

Përbërësit: ujë, koncentrat çaji, ujë, sheqer, koncentrat pjeshke dhe acid limoni.

Përdorimi i produktit

Për eksperiencën perfekte Frutti rekomandon:

Para përdorimit tundeni mirë.

Pas hapjes ruajeni në frigorifer.

Afati i përdorimit 12 muaj.

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.