Frutti

Çaj i ftohtë

Përbërja frutore: 2%

Përbërësit: ujë, koncentrat çaji i pjeshkes (2%) ,sheqer, acid citrik (si acidifikues),acid askorbik (antioxidues) dhe aromë.

Pa konzervues. I pasterizuar.

Përdorimi i produktit

Për eksperiencën perfekte Frutti rekomandon:

Para përdorimit tundeni mirë.

Pas hapjes ruajeni në frigorifer.

Afati i përdorimit 12 muaj.

Informatat për sasinë

Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

Barcode – 3900167230234

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.