Frutti

Frutti – Lëng ACE 200ml

In stock

Përbërja frutore e lëngut multivitamin është 25% koncentrat portokalli dhe 5% karrote.

Përbërësit: ujë, koncentrat portokalli 25%, pure karrote 5%, sheqer, acid citrik, acid askorbik, xanthan.

Pa konzervues. I pasterizuar.

Informatat për sasinë

Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

Barcode – 3900167230937

Compare
 • Shendeteshme
  Me Shëndet
  Minerale dhe Vitamina!
 • QualityG
  Kaulitative
  Kualiteti dallohet në shije
 • Duaje
  Duaje tënden
  100% e Kosovës
Na kontaktoni këtu:
Reçan PN Prizren, 23000 Kosovë
(+383) 44 100 393

Lëng ACE

Përbërja frutore e lëngut multivitamin është 25% koncentrat portokalli dhe 5% karrote.

Përbërësit: ujë, koncentrat portokalli 25%, pure karrote 5%, sheqer, acid citrik, acid askorbik, xanthan.

Pa konzervues. I pasterizuar.

Përdorimi i produktit

Për eksperiencën perfekte Frutti rekomandon:

Para përdorimit tundeni mirë.

Pas hapjes ruajeni në frigorifer.

Afati i përdorimit 12 muaj.

Afati i skadimit i shënuar mbi amballazhë.

Informatat për sasinë

Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

Barcode – 3900167230937

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.