Frutti

Lëng ACE

Përbërja e lëngut multivitamin është 12% frutore dhe 3% perimore.

Përbërësit: ujë, lëng frutash (nga lëngjet e koncentruara të frutave) (12%), Pure karrote (3%), sheqer, acid citrik (si acidifikues),

acid askorbik (antioxidues), Xanthan.

I pasterizuar.

Përdorimi i produktit

Për eksperiencën perfekte Frutti rekomandon:

Para përdorimit tundeni mirë.

Pas hapjes ruajeni në frigorifer.

Afati i përdorimit 12 muaj.

Afati i skadimit i shënuar mbi amballazhë.

Informatat për sasinë

Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

Barcode – 3900167230340

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.