Frutti

Frutti – Lëng Boronice 200ml

In stock

Përbërja frutore e lëngut të boronicës është 20%.

Përbërësit: Nektar boronice dhe rrushi i përgatitur nga lëngu i koncentruar i boronicës dhe lëngu i koncentruar i rrushit. Ujë, sheqer, acid citric dhe aroma natyrale.

Pa konzervues. I pasterizuar.

Informatat për sasinë

Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

Barcode – 3900167231002

Compare
 • Shendeteshme
  Me Shëndet
  Minerale dhe Vitamina!
 • QualityG
  Kaulitative
  Kualiteti dallohet në shije
 • Duaje
  Duaje tënden
  100% e Kosovës
Na kontaktoni këtu:
Reçan PN Prizren, 23000 Kosovë
(+383) 44 100 393

Lëng Boronice

Përbërja frutore e lëngut të boronicës është 20%.

Përbërësit: Nektar boronice dhe rrushi i përgatitur nga lëngu i koncentruar i boronicës dhe lëngu i koncentruar i rrushit. Ujë, sheqer, acid citric dhe aroma natyrale.

Pa konzervues. I pasterizuar.

Përdorimi i produktit

Për eksperiencën perfekte Frutti rekomandon:

Para përdorimit tundeni mirë.

Pas hapjes ruajeni në frigorifer.

Afati i përdorimit 12 muaj.

Informatat për sasinë

Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

Barcode – 3900167231002

Shopping Cart 0

No products in the cart.