Frutti

Lëng Boronice

Përbërja frutore e lëngut të boronicës është 13%.

Përbërësit: ujë, lëngë boronice (lëngu i koncentruar i boronicës 7%), lëngë rrushi (lëngu i koncentruar i rrushit 6%), sheqer, acid citrik (si acidifikues) dhe aromë boronice.

Pa konzervues. I pasterizuar.

Përdorimi i produktit

Për eksperiencën perfekte Frutti rekomandon:

Para përdorimit tundeni mirë.

Pas hapjes ruajeni në frigorifer.

Afati i përdorimit 12 muaj.

Afati i skadimit i shënuar mbi amballazhë.

Informatat për sasinë

Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

Barcode – 3900167230289

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.