Frutti

Lëng Multivitamin

Përbërja frutore: 12% dhe 3% perime.

Përbërsit: ujë, lëng frutash (nga lëngjet e koncentruara të frutave) (12%), pure karrote (3%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues), xanthan.

Pa konzervues. I pasterizuar.

Përdorimi i produktit

Për eksperiencën perfekte Frutti rekomandon:

Para përdorimit tundeni mirë.

Pas hapjes ruajeni në frigorifer.

Afati i përdorimit 12 muaj.

Afati i skadimit i shënuar mbi amballazhë.

Informatat për sasinë

Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

Barcode – 3900167230227

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.