Frutti

Lëng Pjeshke

Përbërja frutore e lëngut të pjeshkës është 40%.

Përbërësit: ujë, pure pjeshke (nga purea e koncentruar e pjeshkës 25%), pure molle (15%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), xanthan dhe aromë.

Pa konzervues. I pasterizuar.

Përdorimi i produktit

Për eksperiencën perfekte Frutti rekomandon:

Para përdorimit tundeni mirë.

Pas hapjes ruajeni në frigorifer.

Afati i përdorimit 12 muaj.

Afati i skadimit i shënuar mbi amballazhë.

Informatat për sasinë

Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

Barcode – 3900167230807

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.