Frutti

Lëng Pjeshke

Përbërja frutore e lëngut të pjeshkës është 20%.

Përbërësit: ujë, pure pjeshke (nga purea e koncentruar e pjeshkes) (15%), Pure molle (5%), sheqer, acid citrik (si acidifikues),

acid askorbik (si antioxidues), Xanthan dhe aromë.

I pasterizuar.

Përdorimi i produktit

Për eksperiencën perfekte Frutti rekomandon:

Para përdorimit tundeni mirë.

Pas hapjes ruajeni në frigorifer.

Afati i përdorimit 12 muaj.

Afati i skadimit i shënuar mbi amballazhë.

Informatat për sasinë

Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

Barcode – 3900167230296

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.