Frutti

Lëng Portokalli

Përbërja frutore e lëngut të portokallit është 20%.

Përbërësit: ujë, lëng I koncentruar I Portokallit (20%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (si antioxidues), Xanthan dhe aromë.

I pasterizuar.

Përdorimi i produktit

Për eksperiencën perfekte Frutti rekomandon:

Para përdorimit tundeni mirë.

Pas hapjes ruajeni në frigorifer.

Afati i përdorimit 12 muaj.

Afati i skadimit i shënuar mbi amballazhë.

Informatat për sasinë

Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

Barcode – 3900167230333

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.