Frutti

Të Gjitha Produktet

 • Frutti – Boronicë e kuqe 1L

  Përbërja frutore e lëngut të boronicës së kuqe është 20%.

  Përbërësit: ujë, lëng boronice e kuqe (nga lëngu i koncentruar i boronicës së kuqe 15%), koncentrat molle 5%, sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë boronice.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230395

 • Frutti – Lëng Boronice 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të boronicës është 13%.

  Përbërësit: ujë, lëngë boronice (lëngu i koncentruar i boronicës 7%), lëngë rrushi (lëngu i koncentruar i rrushit 6%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), xanthan dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230289

 • Frutti – Lëng Portokalli 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të portokallit është 20%.

  Përbërësit: ujë, lëngë i koncentruar i portokallit 20%, sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), xanthan dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230326

 • Frutti – Lëng ACE 200ml

  Përbërja frutore e lëngut multivitamin është 25% koncentrat portokalli dhe 5% karrote.

  Përbërësit: ujë, koncentrat portokalli 25%, pure karrote 5%, sheqer, acid citrik, acid askorbik, xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230937

 • Frutti – Lëng Dredhëze 200ml

  Përbërja frutore e lëngut të dredhëzës është 50%.

  Përbërësit: ujë, pure dredhëze 20%, pure molle 15%, koncentrat rrushi 15%, sheqer, acid citrik, arome natyrale, xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230951

 • Frutti – Lëng Portokalli 200ml

  Përbërja futrore e lëngut të portokallit është 100%

  Përbërësit: ujë, koncentrat i portokallit 100%, vitamin C.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230982

 • Frutti – Lëng Molle 200ml

  Përbërja furtore e lëngut të mollës është 100%.

  Përbërësit: ujë, koncentrat molle 100%, vitamic C, pa shtesë sheqeri.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230999

 • Frutti – Lëng Vishnje 200ml

  Përbërja frutore e lëngut të vishnjës është 18% vishje dhe 10% rrush.

  Përbërësit: ujë, koncentrat vishnje 18%, koncentrat rrushi 10%, pure vishnje 2%, sheqer, acid citrik, arome natyrale.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230944

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.

Sort by: