Frutti

Të Gjitha Produktet

 • Frutti – Boronicë 1L

  Përbërja frutore e lëngut të boronicës është 20%.

  Përbërësit: ujë, lëng boronice (nga lëngu i koncentruar i boronicës 11 %), lëng rrushi (nga lëngu i koncentruar i rrushit 9%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë boronice.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230883

 • Frutti – Boronicë e kuqe 1L

  Përbërja frutore e lëngut të boronicës së kuqe është 20%.

  Përbërësit: ujë, lëng boronice e kuqe (nga lëngu i koncentruar i boronicës së kuqe 15%), koncentrat molle 5%, sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë boronice.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230395

 • Frutti – Çaj i ftohtë 1L

  Përbërja frutore e çajit të ftohtë është 2%.

  Përbërësit: ujë, koncentrat çaji i pjeshkës 2%, sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues) dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Përdorimi i produktit

  Për eksperiencën perfekte Frutti rekomandon:

  Para përdorimit tundeni mirë.

  Pas hapjes ruajeni në frigorifer.

  Afati i përdorimit 12 muaj.

  Afati i skadimit i shënuar mbi amballazhë.

   

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230890

 • Frutti – Çaj i ftohtë 330ml

  Përbërja frutore: 2%

  Përbërësit: ujë, koncentrat çaji i pjeshkes (2%) ,sheqer, acid citrik (si acidifikues),acid askorbik (antioxidues) dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230234

 • Frutti – Lëng ACE 1L

  Përbërja frutore e lëngut ACE është 20%, dhe 5% përbërje të perimeve.

  Përbërësit: ujë, lëng frutash (nga lëngjet e koncentruara të frutave) (20%), pure karrote (5%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230845

 • Frutti – Lëng ACE 250ml

  Përbërja e lëngut multivitamin është 12% frutore dhe 3% perimore.

  Përbërësit: ujë, lëng frutash (nga lëngjet e koncentruara të frutave) (12%), Pure karrote (3%), sheqer, acid citrik (si acidifikues),

  acid askorbik (antioxidues), Xanthan.

  I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230340

 • Frutti – Lëng Boronice 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të boronicës është 13%.

  Përbërësit: ujë, lëngë boronice (lëngu i koncentruar i boronicës 7%), lëngë rrushi (lëngu i koncentruar i rrushit 6%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), xanthan dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230289

 • Frutti – Lëng Dardhe 1L

  Përbërja frutore e lëngut të dardhës është 40%.

  Përbërësit: ujë, pure dardhe (nga purea e koncentruar e dardhës 25%), pure molle 15%, sheqer, acid citrik (si acidifikues),acid askorbik (antioksidues), aromë, xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230852

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.

Sort by: