Frutti

Të Gjitha Produktet

 • Frutti – Lëng Dredhëze 1L

  Përbërja frutore e lëngut të dredhëzës është 40%.

  Përbërësit: ujë, pure dredhëze (15 %), pure molle (13%), lëng rrushi (nga lëngu i koncentruar i rrushit 12%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë dredhëze, xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230814

 • Frutti – Lëng Dredhëze 250ml

  Përbërja frutore e lëngut të dredhëzës është 20%.

  Përbërësit: ujë, pure dredhëze (10 %),  pure molle (7%) , lëng rrushi (nga  lëngu i koncentruar i rrushit 3%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë dredhëze, xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230357

 • Frutti – Lëng Dredhëze 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të dredhëzës është 20%.

  Përbërësit: ujë, pure dredhëze (10 %), pure molle (7%), lëng rrushi (nga lëngu i koncentruar i rrushit 3%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë dredhëze, xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230555

 • Frutti – Lëng Molle 1L

  Përbërja frutore e lëngut të mollës është 50%.

  Përbërësit: ujë, lëng molle (nga lëngu i koncentruar i mollës), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230821

 • Frutti – Lëng Molle 250ml

  Përbërja frutore e lëngut të mollës është 16%.

  Përbërësit: ujë, lëng molle 16%( nga lëngu i koncentruar i molles)sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues), aromë.

  I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230302

 • Frutti – Lëng Molle 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të mollës është 16%.

  Përbërësit: ujë, lëng molle 16% (nga lëngu i koncentruar i molles)sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues), aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230210

 • Frutti – Lëng Multivitamin 330ml

  Përbërja frutore: 12% dhe 3% perime.

  Përbërsit: ujë, lëng frutash (nga lëngjet e koncentruara të frutave) (12%), pure karrote (3%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues), xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230227

 • Frutti – Lëng Pjeshke 1L

  Përbërja frutore e lëngut të pjeshkës është 50%.

  Përbërësit: ujë, pure pjeshke (nga purea e koncentruar e pjeshkës 30%), pure molle (20%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), xanthan dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230807

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.

Sort by: