Frutti

Të Gjitha Produktet

 • Frutti – Lëng Vishnje 1L

  Përbërja frutore e lëngut të vishnjës është 20%.

  Përbërësit: ujë, lëng vishnje (nga lëngu i koncentruar i vishnjes 12%), lëng rrushi, (nga lëngu i koncentruar i rrushit 8%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230838

 • Frutti – Lëng Dredhëze 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të dredhëzës është 20%.

  Përbërësit: ujë, pure dredhëze (10 %), pure molle (7%), lëng rrushi (nga lëngu i koncentruar i rrushit 3%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë dredhëze, xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230555

 • Frutti – Lëng Vishnje 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të vishnjës është 15%.

  Përbërësit: ujë, lëng vishnje ( nga lëngu i koncentruar i vishnjes 15%)sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230203

 • Frutti – Lëng Multivitamin 330ml

  Përbërja frutore: 12% dhe 3% perime.

  Përbërsit: ujë, lëng frutash (nga lëngjet e koncentruara të frutave) (12%), pure karrote (3%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues), xanthan.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230227

 • Frutti – Lëng Molle 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të mollës është 16%.

  Përbërësit: ujë, lëng molle 16% (nga lëngu i koncentruar i molles)sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues), aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230210

 • Frutti – Çaj i ftohtë 330ml

  Përbërja frutore: 2%

  Përbërësit: ujë, koncentrat çaji i pjeshkes (2%) ,sheqer, acid citrik (si acidifikues),acid askorbik (antioxidues) dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230234

 • Frutti – Lëng Pjeshke 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të pjeshkës është 20%.

  Përbërësit: ujë,pure pjeshke (nga purea e koncentruar e pjeshkes 15%), pure molle (5%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues), xanthan dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230548

 • Frutti – Lëng Vishnje 250ml

  Përbërja frutore e lëngut të vishnjës është 15%.

  Përbërësit: ujë, lëng vishnje ( nga lëngu i koncentruar i vishnjes) (15%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë.

  I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230319

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.

Sort by: