Frutti

Të Gjitha Produktet

 • Frutti – Lëng Pjeshke 200ml

  Përbërja frutore e lëngut të pjeshkës është 52%.

  Përbërësit: ujë, koncentrat pure pjeshke 27%, pure molle 10%, koncentrat molle 15%, sheqer, acid citrik, acid askorbik, xanthan dhe arome natyrale.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230968

 • Frutti – Lëng Pjeshke 250ml

  Përbërja frutore e lëngut të pjeshkës është 20%.

  Përbërësit: ujë, pure pjeshke (nga purea e koncentruar e pjeshkes) (15%), Pure molle (5%), sheqer, acid citrik (si acidifikues),

  acid askorbik (si antioxidues), Xanthan dhe aromë.

  I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230296

 • Frutti – Lëng Pjeshke 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të pjeshkës është 20%.

  Përbërësit: ujë,pure pjeshke (nga purea e koncentruar e pjeshkes 15%), pure molle (5%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues), xanthan dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230548

 • Frutti – Lëng Portokalli 1L

  Përbërja frutore e lëngut të portokallit është 100%.

  Përbërësit: I përgatitur nga lëngu i koncentruar i portokallit.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230876

 • Frutti – Lëng Portokalli 250ml

  Përbërja frutore e lëngut të portokallit është 20%.

  Përbërësit: ujë, lëng I koncentruar I Portokallit (20%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (si antioxidues), Xanthan dhe aromë.

  I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 108, Copë/Paletë – 2916

  Barcode – 3900167230333

 • Frutti – Lëng Portokalli 330ml

  Përbërja frutore e lëngut të portokallit është 20%.

  Përbërësit: ujë, lëngë i koncentruar i portokallit 20%, sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), xanthan dhe aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 27, Pako/Paletë – 84, Copë/Paletë – 2268

  Barcode – 3900167230326

 • Frutti – Lëng Vishnje 1L

  Përbërja frutore e lëngut të vishnjës është 20%.

  Përbërësit: ujë, lëng vishnje (nga lëngu i koncentruar i vishnjes 12%), lëng rrushi, (nga lëngu i koncentruar i rrushit 8%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 12, Pako/Paletë – 60, Copë/Paletë – 720

  Barcode – 3900167230838

 • Frutti – Lëng Vishnje 200ml

  Përbërja frutore e lëngut të vishnjës është 18% vishje dhe 10% rrush.

  Përbërësit: ujë, koncentrat vishnje 18%, koncentrat rrushi 10%, pure vishnje 2%, sheqer, acid citrik, arome natyrale.

  Pa konzervues. I pasterizuar.

  Informatat për sasinë

  Copë/Pako – 20, Pako/Paletë – 98, Copë/Paletë – 1960

  Barcode – 3900167230944

sqSQ
Shopping Cart 0

No products in the cart.

Sort by: