Frutti

Për të gjithë

#duajetenden, #healthy, #frutti
Pse të zgjidhni Frutti-n?

Arsyet për të zgjedhur Frutti-n

01

Cilësia ka rëndësi!

Premtimi i Frutti-t ndaj konsumatorëve është që gjithmonë të iu qëndrojmë besnik me cilësin më të lartë. Ky është një prej faktorëve që dallon Frutti-n gjithmonë nga konkurrenca.
02

Vlera ushqyese të pasura

Lëngjet e Frutti-t përbëhen nga uji i maleve të sharrit, kjo në kombinim me frutat e kultivuar me kujdesin më të lartë bën që çdo produkt i Frutti-t të jetë i pasur me minerale dhe vitamina të shëndetëshme.
03

Teknologji moderne

Frutti posedon teknologji moderne të punës, dhe gjithnjë synon që të ketë teknologjinë më të përditësuar. Ky faktor ndihmon në rritjen e vazhdueshme të cilësisë, efekasitetit të punës dhe numrit të punonjësve.
04

Çmime të volitshëme

Frutti gjithnjë synon që çmimet e produkteve të jenë sa më të volitshëme, për t'i ofruar sa më shumë njerëzve lëngje të shëndetshëme me cilësi të lartë.
05

Kujdesi ndaj mjedisit

Për të mbrojtur më mirë mjedisin tonë, ne në Frutti angazhohemi në përmirësimin e proceseve tona në zinxhirin e furnizimit, duke kursyer në rrugë të panevojshme, hapësirë transporti dhe peshë.
06

Kontributi në shoqëri

Kompania Frutti është e përkushtuar që të kontribojë maksimalishtë në shtimin e vendeve të punës, përmirësimin e kushteve të punës dhe në zhvillim më të madh ekonomik në çdo vend që operon.
Çfarë produkte ka Frutti?

Kategoritë e produkteve

ACE

4 Items
A pear, watermelon, carrot icon representing the category for all multivitamin related products

Vishnje

4 Items
Cherry Icon representing the category for all cherry related products

Pjeshkë

4 Items
Peach Icon representing the category for all peach-related products

Dredhëz

4 Items
Strawberry Icon representing the category for all strawberry related products

Mollë

4 Items
Apple Icon representing the category for all apple-related products

Portokall

3 Items
Orange Icon representing the category for all orange related products

Çaj i ftohtë

2 Items
Ice tea Icon representing the category for all ice tea related products

Boronicë

2 Items
Blueberry Icon representing the category for all blueberry-related products
Ne krenohemi me

Çmimet e Frutti-t

Përveç dashurisë dhe përkushtimit në punë që gjen çdo ditë nga punonjësit e tij, Frutti bëri që të vlerësohet dhe me triumfe të shumta nga institucionet kombëtare të Kosovës po ashtu edhe nga ato ndërkombëtare, nga të cilat vlen të theksohen disa nga çmimet e sirtarit të kësaj ndërmarrjeje:

Londron Crown Award 2014 dhe 2017   *   Best Buy Award 2015, 2016, 2018, 2019   *  Super Brand 2017/18 , 2018/19   *   The Best of Kosovo Export 2019 OEK   *          StuBrand 2018/19

London Quality Crown Award 2014
London Quality Crown Award 2017
BestBuy 2015
BestBuy 2016
BestBuy 2018
BestBuy 2019
Superbrands Kosovo 2017:18
Superbrands Kosovo 2018:19
StuBrand 2018:19
Çfarë po ndodhë në Frutti?

Më shumë nga Frutti

20 vite Frutti !

Kompania Frutti është themeluar në nëntor të vitit 1999 nga vizionari Besim Malsori, ndërkaq sot Frutti shënon përvjetorin e 20-të duke poseduar 6 linja prodhuese të teknologjisë bashkëkohore dhe ka kapacitet ditor të prodhimit deri në 240,000 litra produkt të gatshëm.

Ky rrugëtim nuk ka qenë aspak i lehtë e i shkurtë – përkundrazi, ka qenë një rrugëtim i gjatë e i vështirë, por që është lehtësuar nga bashkëpunëtorët, stafi i mrekullueshëm i kompanisë dhe vet konsumatorët. Sot Frutti është e kompletuar me të gjitha standardet ndërkombëtare të cilësisë, ku posedon ISO, HACCP, PASS 99, ISO 90001:2015, ISO 140001:2015, etj. Për shkak të cilësisë së lartë, për vite me radhë kompania Frutti ka marrë çmime të ndryshme nga institucionet vendore e ndërkombëtare.

Është një dhe i vetmi!

Shopping Cart 0

No products in the cart.