Çaj i ftohtë  

Çaj i ftohtë

Shije e përsosur dhe freski për secilin rast, çaji i ftohtë

Çaji i ftohtë është freskues dhe hidratues. Është i pasur me antioksidantë dhe mund të luftojë stresin. Në varësi të përzierjes, mund të ofrojë të mira të ndryshme shëndetësore. Hidraton sidomos gjatë ditëve të nxehta, duke luftuar dehidrimin.
Një trajtim i ftohtë dhe rikthyes, nga burimet më të mira të lëngjeve.