250 ml  

250 ml

Shumëllojshmëri të lëngjeve Frutti

Prodhojmë një shumëllojshmëri produktesh, me një gamë të gjerë të shijeve. Tradita dhe ekspericenca ndër vite na bën që të jemi produkti më i kërkuar në vend