Pjeshkë  

pjeshka

Merri të gjitha nga ilaqi magjik natyor, lëngu i pjeshkës

Lëngu i pjeshkës është i pasur me vitaminat A dhe C, rregullon shëndetin e lëkurës dhe imunitetin. Ofron fibra dietike për tretje dhe ka antioksidantë. Është një ilaç magjik natyror për të luftuar problemet e tretjes të shkaktuara nga dhimbjet e kokës, stresi, ankthi, dhe kushte të tjera të ngjashme. Lëngu i pastër i pjeshkës mund të përdoret madje edhe për të eliminuar krimbat nga zorrët. Ky lëng ndihmon funksionimin e shkëlqyer të veshkave.