1l-ace  

Përbërja frutore: 20%, perime 5%. Përbërësit: ujë, lëng frutash (nga lëngjet e koncentruara të frutave) (20%),
pure karrote (5%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), xanthan.
I pasterizuar. Para përdorimit tundeni mirë. Pas hapjes ruajeni në frigorifer. Afati i përdorimit 12 muaj.

copë në pako
12

pako në paletë
60

copë në paletë
720

BARCODE

3900167230845

ace

Kur mund t’i shijojë trupi të gjitha benefitet e ACE

Pijet ACE ofrojnë lëndë ushqyese esenciale. Mbështesin imunitetin, nivelet e energjisë dhe funksionin metabolik. Një pije e plotë dhe e fortifikuar me shëndet!