1l-boroniicekuqe  

1L 

Boronicë e kuqe

Përbërja frutore: 20%. Përbërësit: ujë, lëng boronice e kuqe (nga lëngu i koncentruar i boronicës së kuqe 15%),
koncentrat molle 5%, sheqer, acid citrik (si acidifikues) dhe aromë shtogu. I pasterizuar. Para përdorimit tundeni
mirë. Pas hapjes ruajeni në frigorifer. Afati i përdorimit 12 muaj.

copë në pako
12

pako në paletë
60

copë në paletë
720

BARCODE
000000000000

bornica e kuqe

Dhuroj zemrës tënde lëngun e shëndetit

Boronica e kuqe është e njohur për shëndetin e traktit urinar. I mbushur me antioksidantë, lufton infeksionet dhe mbështet shëndetin e zemrës. Një pijë e shijshme dhe e dobishme për shëndetin!