1l-dardhe  

1 L

Dardhë

Përbërja frutore: 40%. Përbërësit: ujë, pure dardhe (nga purea e koncentruar e dardhës 25%), pure molle 15%,
sheqer, acid citrik (si acidifikues),acid askorbik (antioksidues), aromë, xanthan. I pasterizuar.
Para përdorimit tundeni mirë. Pas hapjes ruajeni në frigorifer. Afati i përdorimit 12 muaj.

copë në pako
12

pako në paletë
60

copë në paletë
720

BARCODE

3900167230852

dardha

Sigurohuni ta nisni ditën me dozë energjie dhe shëndeti/ Eliksiri i jetës, lëngu i dardhës

Lëngu i dardhës luan një rol të rëndësishëm në tretje. Konsiderohet si një nga frutat me më pak kalori, por që jep më shumë energji dhe përmban shumë ushqyes duke mbrojtur edhe format trupore nga pesha. Ky lëng preferohet edhe për kocka të shëndosha dhe qarkullim të mirë të gjakut.


Lëngu i dardhës është një burim i mirë i bakrit, mineral që është pjesë përbërese e melaninës, pigment që i jep ngjyrën flokëve dhe lëkurës, duke i mbrojtur nga dielli.


Gjithashtu përmbajtja e lartë e pektinës në lëngun e dardhës, ndihmon në uljen e kolesterolit.