1l-portokall  

1L

Portokall

I përgatitur nga lëngu i koncentruar i portokallit. Pjesëmarrja frutore 100%. I pasterizuar. Para përdorimit
tundeni mirë. Pas hapjes ruajeni në frigorifer. Afati i përdorimit 12 muaj.

copë në pako
12

pako në paletë
60

copë në paletë
720

BARCODE

3900167230876

portokalli

Të gjitha vitaminat e duhura në një vend, portokalli

Lëngu i portokallit është i pasur me vitaminë C, por jo vetëm, poashtu përmban folate, kalium, magnez, dhe proteina. Lëngu i portokallit përmban një sasi të madhe antioksidantësh siç janë flavonoidet apo kartenoidet, duke u bërë kështu një burim fantastik vitaminash dhe mineralesh.


Ky lëng funksionon si një mbrojtës për trupin kundrejt infeksioneve apo sulmeve të jashtme.