200ml-ace  

200 ml

Ace

Përbërja frutore: 30%. Përbërësit: ujë, koncentrat portokalli 25%, pure karrote 5%, sheqer, acid citrik, acid
askorbik, xanthan. I pasterizuar. Para përdorimit tundeni mirë. Pas hapjes ruajeni në frigorifer. Afati i përdorimit
12 muaj.

copë në pako
20

pako në paletë
98

copë në paletë
1960

BARCODE

3900167230937

ace

Kur mund t’i shijojë trupi të gjitha benefitet e ACE

Pijet ACE ofrojnë lëndë ushqyese esenciale. Mbështesin imunitetin, nivelet e energjisë dhe funksionin metabolik. Një pije e plotë dhe e fortifikuar me shëndet!