200ml-boronice  

200 ml

Boronicë

Përbërja frutore: 30%. Përbërësit: ujë, koncentrat boronice 20%, koncentrat rrushi 10%, sheqer, acid citric,
arome natyrale. I pasterizuar. Para përdorimit tundeni mirë. Pas hapjes ruajeni në frigorifer. Afati i përdorimit 12
muaj.

copë në pako
20

pako në paletë
98

copë në paletë
1960

BARCODE

3900167231002

boronica

Fuqizo sistemin imunitar me lëng të boronicës

Lëngu i boronicës përmban antioksidantë dhe ndihmon në funksionin e trurit. Është burim i vitaminave C dhe K, që rrisin imunitetin dhe forcojnë kockat. Lëngu i boronicës përmban edhe antioksidant flavonoid antocianinë, që ngadalëson plakjen e qelizave të trurit.


Konsumimi i lëngut të boronicës mbron zemrën, duke reduktuar rrezikun e akumulimit të depozitave yndyrore. Studimet kanë treguar se lëngu i boronicës zvogëlon rrezikun e sulmeve në zemër.