200ml-icetea  

200 ml

ice tea

Përbërja frutore: 2%. Përbërësit: uje, koncentrati qaj pjeshke, sheqer, acid citrik(si acidifikues), acid askorbik(
antioksidant) Pa konzervues. I pasterizuar. Para përdorimit tundeni mirë. Pas hapjes ruajeni në frigorifer. Afati i
përdorimit 12 muaj.

copë në pako
20

pako në paletë
98

copë në paletë
1960

BARCODE

3900167230975

Çaj i ftohtë

Shije e përsosur dhe freski për secilin rast, çaji i ftohtë

Çaji i ftohtë është freskues dhe hidratues. Është i pasur me antioksidantë dhe mund të luftojë stresin. Në varësi të përzierjes, mund të ofrojë të mira të ndryshme shëndetësore. Hidraton sidomos gjatë ditëve të nxehta, duke luftuar dehidrimin.
Një trajtim i ftohtë dhe rikthyes, nga burimet më të mira të lëngjeve.