200ml-pjeshke  

200 ml

Pjeshkë

Përbërja frutore: 52%. Përbërësit: ujë, koncentrat pure pjeshke 27%, pure molle 10%, koncentrat molle 15%,
sheqer, acid citrik, acid askorbik, xanthan dhe arome natyrale. I pasterizuar. Para përdorimit tundeni mirë. Pas
hapjes ruajeni në frigorifer. Afati i përdorimit 12 muaj.

copë në pako
20

pako në paletë
98

copë në paletë
1960

BARCODE

3900167230968

pjeshka

Merri të gjitha nga ilaqi magjik natyor, lëngu i pjeshkës

Lëngu i pjeshkës është i pasur me vitaminat A dhe C, rregullon shëndetin e lëkurës dhe imunitetin. Ofron fibra dietike për tretje dhe ka antioksidantë. Është një ilaç magjik natyror për të luftuar problemet e tretjes të shkaktuara nga dhimbjet e kokës, stresi, ankthi, dhe kushte të tjera të ngjashme. Lëngu i pastër i pjeshkës mund të përdoret madje edhe për të eliminuar krimbat nga zorrët. Ky lëng ndihmon funksionimin e shkëlqyer të veshkave.