200ml-portokall  

200 ml

Portokall

Përbërja frutore: 100%. Përbërësit: ujë, koncentrat portokalli 100%, vitamin c. I pasterizuar. Para përdorimit
tundeni mirë. Pas hapjes ruajeni në frigorifer. Afati i përdorimit 12 muaj.

copë në pako
20

pako në paletë
98

copë në paletë
1960

BARCODE

3900167230982

portokalli

Të gjitha vitaminat e duhura në një vend, portokalli

Lëngu i portokallit është i pasur me vitaminë C, por jo vetëm, poashtu përmban folate, kalium, magnez, dhe proteina. Lëngu i portokallit përmban një sasi të madhe antioksidantësh siç janë flavonoidet apo kartenoidet, duke u bërë kështu një burim fantastik vitaminash dhe mineralesh.


Ky lëng funksionon si një mbrojtës për trupin kundrejt infeksioneve apo sulmeve të jashtme.