250ml-ace  

250 ml

Ace

Përbërja frutore: 12%, perime 3%. Përbërësit: ujë, lëng frutash (nga lëngjet e koncentruara të frutave) (12%),
pure karrote (3%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioksidues), xanthan. I pasterizuar.
Para përdorimit tundeni mirë. Pas hapjes ruajeni në frigorifer. Afati i përdorimit 12 muaj.

copë në pako
27

pako në paletë
108

copë në paletë
2916

BARCODE

3900167230340

ace

Kur mund t’i shijojë trupi të gjitha benefitet e ACE

Pijet ACE ofrojnë lëndë ushqyese esenciale. Mbështesin imunitetin, nivelet e energjisë dhe funksionin metabolik. Një pije e plotë dhe e fortifikuar me shëndet!