250ml-boronice  

250 ml

Boronicë

Përbërja frutore: 20%. Përbërësit: ujë, lëng boronice (nga lëngu i koncentruar i boronicës 11%), lëng rrushi (nga
lëngu i koncentruar i rrushit 9%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), aromë boronice. I pasterizuar. Para
përdorimit tundeni mirë. Pas hapjes ruajeni në frigorifer. Afati i përdorimit 12 muaj.

copë në pako
27

pako në paletë
108

copë në paletë
2916

BARCODE

3900167230296

boronica

Fuqizo sistemin imunitar me lëng të boronicës

Lëngu i boronicës përmban antioksidantë dhe ndihmon në funksionin e trurit. Është burim i vitaminave C dhe K, që rrisin imunitetin dhe forcojnë kockat. Lëngu i boronicës përmban edhe antioksidant flavonoid antocianinë, që ngadalëson plakjen e qelizave të trurit.


Konsumimi i lëngut të boronicës mbron zemrën, duke reduktuar rrezikun e akumulimit të depozitave yndyrore. Studimet kanë treguar se lëngu i boronicës zvogëlon rrezikun e sulmeve në zemër.