250ml-portokall  

250 ml

Portokall

Përbërja frutore: 20%. Përbërsit: ujë, lëng I koncentruar I Portokallit 20%, sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid
askorbik (antioxidues), Xanthan dhe aromë. I pasterizuar. Para përdorimit tundeni mirë. Pas hapjes ruajeni në
frigorifer. Afati i përdorimit 12 muaj.

copë në pako
27

pako në paletë
108

copë në paletë
2916

BARCODE

3900167230333

portokalli

Të gjitha vitaminat e duhura në një vend, portokalli

Lëngu i portokallit është i pasur me vitaminë C, por jo vetëm, poashtu përmban folate, kalium, magnez, dhe proteina. Lëngu i portokallit përmban një sasi të madhe antioksidantësh siç janë flavonoidet apo kartenoidet, duke u bërë kështu një burim fantastik vitaminash dhe mineralesh.


Ky lëng funksionon si një mbrojtës për trupin kundrejt infeksioneve apo sulmeve të jashtme.