250ml-vishnje  

250 ml

Vishnje

Përbërja frutore: 15%. Përbërësit: ujë, lëng vishnje (nga lëngu i koncentruar i vishnjes 15%), sheqer, acid citrik
(si acidifikues), aromë. I pasterizuar. Para përdorimit tundeni mirë. Pas hapjes ruajeni në frigorifer.
Afati i përdorimit 12 muaj.

copë në pako

27

pako në paletë

108

copë në pako

2916

BARCODE

3900167230319

vishnja

Shijo benefitet që i ofron lëngu i vishnjës

Vishnja njihet si një nga frutet me potencial të madh shërues, është e pasur me antioksidantë, lufton stresin dhe inflamacionet. Ndihmon në lehtësimin e simptomave të artritit dhe gurit, ndihmon në rimëkëmbjen e muskujve. Lëngu i vishnjes është i pasur edhe me antioksidant që ndikojnë në mbrojtjen e sistemit nervor. Poashtu posedojnë melatoninë, hormonin natyral që rregullon gjumin.

Nutricistët pohojnë se lëngu i vishnjës përmban gjithçka që trupi ka nevojë për të qenë i shëndetshëm.