330ml-ace  

330 ml

Ace

Përbërja frutore: 12%, perime 3%. Përbërsit : ujë,lëng frutash (nga lëngjet e koncentruara të frutave) (12%)
Pure karrote (3%),sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues),Xanthan. I pasterizuar. Para
përdorimit tundeni mirë. Pas hapjes ruajeni në frigorifer. Afati i përdorimit 12 muaj.

copë në pako
27

pako në paletë
84

copë në paletë
2268

BARCODE

3900167230227

ace

Kur mund t’i shijojë trupi të gjitha benefitet e ACE

Pijet ACE ofrojnë lëndë ushqyese esenciale. Mbështesin imunitetin, nivelet e energjisë dhe funksionin metabolik. Një pije e plotë dhe e fortifikuar me shëndet!