330ml-boronice  

330 ml

Boronicë

Përbërja frutore: 13%. Përbërsit: ujë, lëng boronice (nga lëngu i koncentruar i boronicës 7%), lëng rrushi (nga lëngu i koncentruar i rrushit 6%), sheqer, acid citrik (si acidifikues) dhe aromë boronice. I pasterizuar. Para përdorimit tundeni mirë. Pas hapjes ruajeni në frigorifer. Afati i përdorimit 12 muaj.

copë në pako
27

pako në paletë
84

copë në paletë
2268

BARCODE

3900167230548

boronica

Fuqizo sistemin imunitar me lëng të boronicës

Lëngu i boronicës përmban antioksidantë dhe ndihmon në funksionin e trurit. Është burim i vitaminave C dhe K, që rrisin imunitetin dhe forcojnë kockat. Lëngu i boronicës përmban edhe antioksidant flavonoid antocianinë, që ngadalëson plakjen e qelizave të trurit.


Konsumimi i lëngut të boronicës mbron zemrën, duke reduktuar rrezikun e akumulimit të depozitave yndyrore. Studimet kanë treguar se lëngu i boronicës zvogëlon rrezikun e sulmeve në zemër.