330ml-dredhez  

330 ml

Dredhëz

Përbërja frutore: 20%. Përbërsit : ujë, pure dredhëze (10%), Pure molle (7%), Lëng rrushi(nga lëngu i koncentruar
i rrushit 3%), sheqer, acid citrik (si acidifikues), Aromë dredhëze, Xanthan I pasterizuar. Para përdorimit tundeni
mirë. Pas hapjes ruajeni në frigorifer. Afati i përdorimit 12 muaj.

copë në pako
27

pako në paletë
84

copë në paletë
2268

BARCODE

3900167230555

dredhëza

Forco imunitetin me Vitamnën C dhe përjeto shijen e lideres me cilësi superiore, dredhëza

Lëngu i dredhzës është burim i fuqishëm i Vitaminës C, rrit imunitetin dhe është renditur nga USDA si një ndër frutat që ndihmon kundër plakjes. Ky lëng është i pasur me kalcium, hekur dhe magnez. Në saj të këtyre përbërjeve, lëngu i dredhzës  është i këshillueshëm për njerëz që vuajnë nga reumatizmi dhe të ftohurit. Gjithashtu, lufton dhe kolesterolin falë pranisë së acidit salicilik që rezulton të jetë efikas dhe mban nën kontroll presionin dhe fluiditetin e gjakut. Dredhza ka gjithashtu përmbajtje të lartë të fosforit që përdoret për veti filtruese të organizmit.