330ml-molle  

330 ml

Mollë

Përbërja frutore: 16%. Përbërsit : ujë, lëng molle 16%( nga lëngu i koncentruar i molles), sheqer, acid citrik (si
acidifikues), acid askorbik (antioxidues), aromë. I pasterizuar. Para përdorimit tundeni mirë. Pas hapjes ruajeni
në frigorifer. Afati i përdorimit 12 muaj.

copë në pako
27

pako në paletë
84

copë në paletë
2268

BARCODE

3900167230210

molla

Molla, mbretëresha e frutave e shkrirë në Frutti

Konsumimi i mollës dhe lëngut të saj, jo vetëm që rrit shëndetin e trupit dhe mendjes, por edhe ndihmon në forcimin e muskujve.

Lëngu i mollës është i mbushur më vitamina, kalcium, kalium dhe magnez. Duke qenë burimi më i pasur i përbërjeve fenolike, lëngu i mollëve kur konsumohet rregullisht ndihmon luftën kundër infeksioneve të zakonshme. Ndihmon për një lëkurë të pastër, kontrollon peshën, ndihmon të keni një zemër të shëndetshme, mban mëlçinë e shëndetshme, hidraton trupin, parandalon aneminë, përmirëson shikimin, etj.